top of page

CELEBRACIÓ DEL GREMI DE PERRUQUERS DEL PLA DE L’ESTANY


Dissabte 21 de juliol del 2018 a les 21:00h.

Un any més ens vam trobar tots el perruquers i perruqueres, familiars i treballadors de la comarca del pla de l’Estany per celebrar la festa de la nostra patrona, Santa Magdalena.

Aquesta trobada va ser molt especial ja que es van celebrar els 40 anys de l’Associació de perruquers del Pla de l’Estany. Estem molt orgullosos que ens hem trobat cada any durant aquest 40 anys en reconeixement de la nostra patrona Santa Magdalena. Durant el sopar es van explicar vivències i anècdotes de fa 40 anys com ara les celebracions a l’Hotel Restaurant Flora de la plaça del Turers.

El mateix dissabte a les 20:00h., va tenir lloc una missa en honor a Santa Magdalena a l'església de Santa Maria dels Turers en record als difunts de l'agrupació.

A les 21:00h. va començar el sopar al Restaurant Quatre Estacions. Es van entregar plaques en reconeixement a les seves grans trajectòries a les perruqueres i estilistes Maria Dolors Blázquez López de Banyoles i també a Pilar Oliveras Serrat de Fontcoberta.

Per amenitzar la vetllada, va actuar l’actriu de Banyoles Tere Solà, amb un monòleg teatralitzat sobre les vivències i anècdotes del dia dia de la perruqueria.

Des del gremi es felicita a tots els assistents..

LA JUNTA

Associació de Perruqueries de Banyoles i Pla de l'Estany

www.perruquersdelpladelestany.cat/


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay etiquetas aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page